Wilt u ook katoenen tassen bedrukken laten voor uw bedrijf?

Wij willen helemaal af van de plastic tassen in ons bedrijf. Moet ook wel vinden want het kan al helemaal niet dat je nog met plastic bezig bent als je een winkel hebt die op biologische en eco producten draait. Is toch een beetje raar vind u ook niet? Dus vonden we dat we voor katoenen tassen moesten gaan, maar we wilden eerst goed de aandacht trekken met deze tassen door de katoenen tassen te bedrukken. Te laten bedrukken natuurlijk. katoenen tassen bedrukken kan via de site greengiving.nl, alleen de naam sprak ons al aan en toen we zag dat katoenen tassen bedrukken mogelijk is besloten we om er eens verder naar te gaan kijken en ze eventueel te gaan bestellen, dat hebben we natuurlijk dan ook gedaan. katoenen tassen bedrukken is leuk, in de zin van het proces ervoor. Ze zijn duurzaam, herbruikbaar en een erg populair alternatief voor plastic tassen. De katoenen tassen bedrukken is mogelijk met uw eigen logo, tekst of zelfs een foto, hartstikke leuk natuurlijk! Zo kunt u ook nog eens uw bedrijf promoten natuurlijk, super handig en slim! Ze hebben ecru tassen, fairtrade tassen, shoppers, gekleurde katoenen tassen. Naast katoenen tassen bedrukken en verkopen, verkopen ze ook veel andere dingen zoals bamboe relatiegeschenken, bespaarproducten, beursartikelen, drinkwaren, duurzame kleding, eco tassen, kantoorartikelen, outdoor en vrije tijd producten, pennen en seizoensgeschenken. Heel veel producten zoals u al kunt lezen. Ze hebben nu ook noititieboekjes met uitwisbaar steenpapier. U kunt een leuk blog lezen op de site met interessante artikelen. Ze vertellen op de site alles over het aanleveren van drukbestanden, bestellen en betalen en veelgestelde vragen. De meest populaire producten op de site zijn jute tassen, pennen, zaadzakjes, Tony’s chocolonely en natuurlijk ook de katoenen tassen waar we al over hebben gesproken. U kunt ze bellen of mailen met vragen over uw bestelling en u kunt zich ook inschrijven voor hun nieuwsbrief. Altijd leuk om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen! Ze hebben ook nog eens een mooie showroom en u krijgt een gratis digitale drukproef. En het is een duurzaam en groen bedrijf.

Ook interesse in katoenen tassen bedrukken?

Dan is deze site ook zeker een mogelijkheid voor u. Het is een leuke en vrolijke site met alle informatie erop die u nodig heeft. Als u al weet wat u op de tas bedrukt zou willen hebben is dat superhandig want dan kunt u het makkelijk doorsturen. Voor u het weet heeft u de tassen in huis en zult u net als wij zien hoe goed het eruit ziet!

Wilt u ook weten wat het bedrijf voor u kan betekenen?

Dan moet u zeker een kijkje nemen op hun site, want:

  • Ze bieden verschillende diensten aan op dit gebied
  • Ze zijn milieubewust en dat is heel belangrijk
  • Ze hebben ook nog eens een leuk blog op de site staan

Een mooi bedrijf met mooie producten. Wij zijn heel blij en vooral tevreden over de katoenen tassen en zijn van plan om nog meer van ze af te gaan nemen.