Voor een origineel cadeau ga naar printen Goes.

Ik ben altijd lang op zoek naar een origineel cadeau zodra er weer eens iemand jarig is. Zo ook deze keer, een goede vriendin van me is jarig, en ook deze keer wil ik met een leuk cadeau voor de dag komen. Ik heb werkelijk de raarste dingen al voor haar gekocht, daarom wordt het steeds moeilijker om weer iets leuks te bedenken. Deze keer wilde ik iets voor haar kopen waar ze nog lang plezier van heeft. Zo kwam ik op de site van printen Goes terecht, maar natuurlijk, dat was het cadeau waar ik naar op zoek was. Ze klaagde er altijd over dat ze haar vriendje mist, hij woont in het buitenland, en daarom zien ze elkaar niet zo vaak. Toevallig had ik afgelopen een paar leuke foto’s gemaakt van haar en haar vriend, eindelijk wist ik wat ik voor mijn vriendin kon kopen, een overtrek voor het bed met een mooie foto van haar vriend erop.  Meteen met een paar mooie foto’s ben ik naar printen Goes gegaan. Al snel hadden we de mooiste foto uitgekozen en kon het printen beginnen. Ik moet zeggen het resultaat was verbluffend, onder zo een dekbed wil zelfs ik wel slapen.  afwerking1-1024x356-300x104

Een geweldig cadeau.

Mijn vriendin was helemaal sprakeloos toen ze mijn cadeau uitpakte. Ze had wel vaker een apart cadeau gekregen, maar deze keer wist ze niet hoe ze me moest bedanken. Eén ding weet ik zeker, de komende tijd gaat ze met plezier slapen.  grafisch-ontwep-1024x356