Pennen bedrukken doe je hier!

pen 5Ben  je op zoek naar een leuke pen? Dan is pennen bedrukken erg leuk! Ik heb dit zelf veel gedaan en ik ben er nog steeds erg enthousiast over. Met kerst was ik bijvoorbeeld op zoek naar een leuk cadeau voor mijn familieleden. Ik ben toen op het internet gaan zoeken naar leuke kleinigheidjes. Ik kwam vervolgens uit op de website van Maxilia. Hier kan je pennen bedrukken voor een leuke prijs. Dit leek mij erg leuk om aan mijn familieleden te geven. Het is namelijk een leuk cadeautje en ook echt niet duur. Ik moest alleen nog bedenken wat ik op de pennen wilde laten zetten. Het leek mij erg leuk om onze familienaam op de pen te zetten. Hier heb ik uiteindelijk ook voor gekozen. Ik had voor iedereen een leuke pen onder de boom liggen, voor iedereen een andere kleur!pen1

Ze vonden het super leuk!

Toen we de cadeautjes gingen uitpakken waren de pennen als eerste aan de beurt. Iedereen vond het een erg leuk en creatief cadeau en hier was ik dan ook erg blij mee. Ik had alleen zelf nog geen pen en daarom heb ik een paar dagen later een pen voor mezelf laten bedrukken. Mijn naam staat op de pen en de pen ziet er echt super leuk uit! De pen schrijft erg fijn en dat voor een erg leuk prijsje. Lijkt jou dit ook erg leuk? Kijk dan even op de website voor meer informatie!pen2