Nieuwe pc kopen bij Arctic Secrets

Ik loop al een tijdje met het issue om een nieuwe pc kopen. Daarom ging ik eens een zoektocht doen op het web. Ik vind het namelijk niet zo eenvoudig om een nieuwe pc aan te schaffen. Dit aangezien de keuze uit hardware tegenwoordig enorm is. Ook dien ik precies te weten hoe mijn toekomstig gebruik eruit gaat zien, aangezien de componenten hierop dienen samengesteld te worden. Om mijn keuze wat te vergemakkelijken heb ik sinds kort een aantal keuzegidsen aangeschaft en doorgenomen. Deze magazines dienen voor mij als een soort van richtlijn bij het aanschaffen van een pc. Mijn dochter is sinds kort ook op zoek naar een laptop voor haar school, dus hiervoor komen ze ook goed van pas.

coolermaster-haf-912 (1) Coolmaster_Elite_K380

Wat ik zo handig vind aan deze magazines is dat ze zijn ingedeeld in enerzijds een basisprijs gedeelte en anderzijds in een gebruik gedeelte. Wat ik wel lastig hieraan vind is dat ze puur gericht zijn aan de pc zelf, en houden niet zozeer rekening met de bijkomende kosten voor een beeldscherm of overige hardware.

Zoals ik al hierboven meldde heb ik geen idee wat ik precies wil aanschaffen heb ik sinds kort ook een bericht geplaatst op een forum met een aantal zaken hierin vermeld, waaronder het budget, waarvoor ik de computer ga gebruiken en of ik een kant-of-klare of assembleer bare computer wil hebben.