Naar de kaasspeciaalzaak

kaasspeciaalzaak

Zodra er iemand in mijn familie jarig is ga ik altijd naar de kaasspeciaalzaak. Hier kan ik altijd bijzonder goed slagen. Vooral omdat onze familie een bijzonder groot fan is van deze lekkernij. Je kan hier zoveel leuke ideeën opdoen. Deze dingen zijn niet alleen leuk om te geven, maar nog leuker om te krijgen. De laatste keer heb ik hier een tapasschaal gekocht. Omdat het er allemaal zo lekker eruit zag, kon ik ’s avonds de drang niet weerstaan om deze te gaan nuttigen. Onder het genot van een glaasje wijn en een goede film heb ik bijzonder genoten. Echter moest ik de volgende dag weer op stap voor een cadeautje te kopen voor mijn zus.  kaasspeciaalzaak

Zoveel lekkers

Eigenlijk moet ik een verbod krijgen om hier naar de kaasspeciaalzaak te gaan. Behalve dat het er ook allemaal lekker uitziet en smaakt, koop ik hier vaak veel te veel. Maar ik kan hier niets aan doen, het is ook allemaal bijzonder lekker. Vooral de A2A2, welke is gemaakt van de A2 melk is voor mijn dochter een uitkomst. Omdat zij een koemelkallergie heeft, mocht zij nooit van deze lekkernij proeven. Tegenwoordig heeft zij haar eigen stuk broodbeleg in de ijskast liggen.