Magnetische sieraden besteld voor mijn moeder

Mijn moeder was jarig en ik zocht een cadeau voor haar wat zij graag wilde hebben. Zij wilde graag magnetische sieraden en dan het liefst een armband en oorbellen. Wat zij daar precies mee bedoelde wist ik niet en ging daarom opzoek op het internet naar magnetische sieraden. Zo kwam ik al snel terecht op de website van Energetix. Hier vond ik verschillende soorten armbanden en oorbellen met magneten erin. Omdat ik wel nieuwsgierig was geworden waarom mijn moeder speciaal om deze sieraden vroeg, ben ik mij gaan inlezen. Nu schijnt dat deze sieraden jou energie en kracht geven door de magneten die er in zijn verwerkt. Ook zorgen deze sieraden ervoor dat, als jij veel last heb van hoofdpijn of andere pijnen, dat deze minder wordt of zelfs helemaal verdwijnen. Nu snapte ik waarom mijn moeder dit wilde hebben en bestelde via de webshop, van dit bedrijf, een armband en een paar oorbellen.

Mijn moeder is helemaal enthousiast

Op de verjaardag van mijn moeder gaf ik haar de magnetische sieraden die zij graag wilde hebben. Mijn moeder was helemaal blij met haar cadeau van Energetix en deed meteen haar armband om en de oorbellen in. Na een paar weken belde mijn moeder mij helemaal enthousiast op dat zij bijna van haar rugpijn af was en dat haar hoofdpijn helemaal weg was. Nu zie ik jou denken en dat door een paar sieraden? Maar mijn moeder loopt al jaren met hoofdpijn rond dus dit moest wel komen door de sieraden.