Maak vandaag nog je eigen tabletcover op Hoezzi

Snel nog een tip dan, voordat we het weekend ingaan. Ik heb namelijk een heel leuke website voor je weten te vinden waarmee je dit weekend lekker bezig kunt. Je eigen creativiteit wordt behoorlijk aangeboord bij het maken van een persoonlijke telefoon- of tabletcover. Interesse? Kijk dan gauw eens op de website van Hoezzi!

2

Een oprechte verrassing met een persoonlijke hoes

Ik ontdekte deze website zelf toen ik onlangs bij een vriendin was en zij een gepersonaliseerde hoes voor haar laptop had gemaakt. Mijn oog viel erop en ik vond het zo’n enorm origineel idee dat ik er direct meer van wilde weten. Ze verwees me door naar de website van dit bedrijf en ik keek mijn ogen uit vanwege de mogelijkheden die er zijn. Ik zal enkele afbeeldingen van precies die mogelijkheden posten in dit bericht, dan heb je gelijk een goede illustratie van wat jijzelf allemaal zou kunnen doen.

30

Want hoe leuk is het een zelfgemaakte hoes te hebben voor je tablet of telefoon! Je kunt je creativiteit er goed op botvieren want er bestaan talloze manieren om aan de slag te gaan. Zo kun je in het speciale programma dat Hoezzi hiervoor op de website heeft een eigen foto uploaden. Al schuivend kun je precies de (com)positie bepalen die de afbeelding dient te hebben. Maar hier stopt het niet – je kunt er immers ook nog allerlei decoratieve aspecten aan toevoegen, die het hoesje er nog feestelijker uit kunnen doen laten zien.

10

Leuk om te maken voor jezelf dus, een hoes als deze, maar ook erg leuk om te geven bij bijvoorbeeld een speciale gelegenheid. Je kunt het zo persoonlijk maken als je zelf wilt en iemand dus oprecht verrassen!