Leuke Rotterdam hotels!

Rotterdam

Rotterdam hotelsOp het moment dat je naar hotels zoekt in Rotterdam dan is het een goed idee om hotel Milano te bezoeken. Hotel Milano behoort tot de leuke Rotterdam hotels en ik ga het hier vandaag over hebben. Het station is maar op 8 minuten loopafstand van dit hotel en het centrum is ook binnen handbereik. Ik wilde pas geleden een leuk cadeau aan mijn vriend geven. Hij was namelijk jarig en ik wilde hem een top cadeau geven. We hadden al een tijdje niks meer gedaan samen en het leek mij een goed idee om opzoek te gaan naar leuke Rotterdam hotels voor zijn verjaardag.

Op deze manier zouden we samen iets leuks kunnen doen. Hij vindt Rotterdam een hele leuke stad en daarom besloot ik om opzoek te gaan naar hotels in deze stad. Ik las enorm veel recensies en daarom kwam ik uit op de website van Hotel Milano. Hier waren mensen erg positief over en dit leek mij daarom ook wel wat. Dit hotel is er voor zowel gezinnen als voor stellen als voor zakelijke mensen. Het hotel heeft 30 kamers die van alle gemakken zijn voorzien. De style is erg luxe en daardoor was ik wel benieuwd. Nadat ik dit allemaal las besloot ik om contact op te nemen.

Rotterdam Top weekend cadeau!

Ik boekte een weekend voor ons en dit was een top idee. Mijn vriend vond dit cadeau fantastisch en inmiddels kan ik jullie vertellen dat we een top weekend gehad hebben in een mooi hotel.