Cadeautip:saunabon

saunabon

saunabonVandaag een leuke cadeautip! Ik ga het vandaag namelijk hebben over de saunabon die ik mijn vriend gegeven heb. Mijn vriend en ik vinden het namelijk heerlijk om tot rust te komen bij de Thermen. Je kunt hier gebruik maken van verschillende arrangementen. Toen ik hier de laatste keer was maakte ik gebruik van het all-inclusieve arrangement en hierdoor kwamen wij echt tot rust. We konden gebruik maken van alle faciliteiten. Denk hierbij aan massage’s, sauna’s en de zonnebank. Het is verder mogelijk om te eten. De menukaart is erg uitgebreid en daarom vind je altijd wel wat lekkers.

Het is erg makkelijk om bij de Thermen te reserveren. Op de website kun je precies aangeven wat je wilt maar het is ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen. Pas geleden wilde ik dus een cadeaubon bestellen voor mijn vriend en dit ging erg makkelijk. Ik wilde hem een bon ter waarde van vijftig euro geven en dit was mogelijk. Je kunt dus een bon samenstellen zoals jij dit wilt, erg makkelijk natuurlijk!bon

saunaLeuk cadeau!

De saunabon kon ik uitprinten en inmiddels heb ik hem al aan hem gegeven. Hij vond dit een top cadeau en dit kon hij zeker wel gebruiken. Hij heeft er pas geleden gebruik van gemaakt en dit was top! Hij nam mij mee en wij hebben de hele dag genoten van deze top sauna. Ik ben dan ook blij met mijn keuze voor dit cadeau.